maanantai 13. heinäkuuta 2015

Mansikoita ja ihanuuksia - kesäpiknik!


Photo: Nina Riski Photography


Hylätty Huvipuisto kutsuu kaikki kesästä, piknikistä, mansikkamehusta, ihanista ihmisistä, hymyistä, haleista, burleskista, pukeutumisesta ja riisuutumisestakin kiinnostuneet upeat ystävät tai vielä tuntemattomat, kesäpiknikille kanssaan! Saavuhan paikalle juuri sellaisena, kuin haluat olla. Mukaan voit ottaa oman piknik-alustasi ja eväät. Tapahtuma on keskiviikkona 12.8.2015 kello 18:00 alkaen Tuomiokirkon puistossa. 


Tapahtumaan ei ole toistaiseksi suunnitteilla sen kummempaa ohjelmaa (tilanne saattaa muuttua), kuin toisiimme tutustumista, muutamia kesäpelejä halutessanne ja yleistä seurustelua hengenheimolaisten kesken. Jos kuitenkin inspiroidut ja haluat tuoda jotain erityistä mukaasi, olet erittäinkin tervetullut! Halutessasi voit olla etukäteen yhteydessä:

miss.charming.daisy@gmail.com


Illan aikana on myös loistava mahdollisuus keskustella kaikesta mieltä painavasta. Mielitpä sitten vaikka itse lavalle, mutta et ole vielä uskaltanut ottaa ensimmäistä askelta, tai pohdiskeletko kenties jotain muuta esiintyjän arkeen liittyvää. Voit myös vaan tulla mukaan, vaikka itse aihe ei vielä olisikaan sinua koskettava, mutta haluat tutustua uusiin avoimiin ihmisiin, joille tärkeintä on hyväksyä ihmiset juuri sellaisena, kuin he ovat! Ystävät ja tutut myös mukaan. Kutsua saa jakaa :)-Miss Charming DaisyLady Winkheart


Tervetuloa!


Tapahtuma facebookissa, klik klik.    Photo: Nina Riski Photography
Photo: Nina Riski Photography 
Kuvat: Nina Riski 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti