perjantai 23. helmikuuta 2018

Hylätty Huvipuisto (t)Yöpajailee


(T)Yöpajaile Molly Moonstonen kera! 


Erittäin spesiaali tilaisuus Turussa, ennen kuin Molly muuttaa Jenkkeihin ♥

Paikkana toimii Moon Dance Studio - Anu Toivonen 

ja ajankohtana Yöunelmien jälkeinen lauantai la 07.04.2018.

THE INNER TEASE - BEAST - WORKSHOP


klo 12:15 - 14:15 


Tässä workshopissa buustataan itsevarmuutta pilviin ja kaivetaan jokaisen sisäinen seksikäs viettelijätär esiin! Samalla opetellaan lavalla olemista ja lavan haltuunottamista sekä miten lava- ja esiintymispelosta pääsee yli, miten saada yhteys yleisöön ja mitä tehdä kun mokaa tai tekee elämää suuremman virheen yleisön edessä! Sopii mainiosti myös niille jotka eivät tähtää esiintymään julkisesti. Pääasia on itsetunnon pönkittäminen ja oman itsevarmuuden ja voiman löytäminen ja omasta olemisestaan iloitseminen ja nauttiminen! Workshopissa tehdään tanssiharjoituksia niin seisaaltaan kuin lattiatasossa, joten varaa mukaan mukavat ihonmyötäiset vaatteet joissa on helppo liikkua sekä jotkut polvisuojat jos tahdot (esim polvien kohdalle käärityt säärystimet käy hyvin). Tanssikengät eivät ole pakolliset, mutta toki saa ottaa mukaan jos haluaa!


35€ / hlö 
BOOTY DELUXE -WORKSHOP 


14:45 - 16:45 


Hair Flipping, Booty Shaking Goddess that You Are!


Tämä workshop opettaa sinulle hiusten heilutuksen, pepun pyörityksen ja lantion keinutuksen jalon taidon! Ja samalla opetellaan itsevarmaa asennekävelyä, jolla saat päät kääntymään kävelit sitten yökerhon halki tai ruokakaupan vihannesosastolla! Kurssilla liikkeissä yhdistyy niin burleskista tuttuja bump´n´grind liikkeitä kuin myös twerkkausta. Kurssi ei vaadi aikaisempaa tanssi- tai esiintymiskokemusta. Pääasia, että tulet paikalle hyvällä mielellä pitämään hauskaa!

Suositeltavaa on ottaa korkokengät mukaan, mutta se ei ole pakollista. Teemme myös liikkeitä lattialla, joten polvisuojat on ihan oman mukavuuden kannalta hyvä ottaa mukaan. Jos ei ole oikeita polvisuojia niin esimerkiksi säärystimet käärittynä polven kohdalle toimii. Kurssilla tulee varmasti hiki pintaan, joten älä unohda ottaa vesipulloa mukaan!


35€ / hlö Jos otat molemmat työpajat, saat ne yhteishintaan 60€. 


Minimiosallistujamäärät molempiin, jotta pajat toteutuisivat, 10 henkilöä, maksimiosallistujamäärä 20 henkilöä. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. 


ILMOITTAUTUMISET 


hylattyhuvipuisto@gmail.com
//Lady Winkheart & Miss Charming Daisy Molly Moonstone. Photo: Neil 'Nez' Kendall