sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

KIITOS!

Teekannut ja samovaarit on tyhjennetty. Tosin jos tiedän oikein, teevalikoimamme ehti teepisteeltä loppua illan viime metreillä, ihanaa että teetä meni kaupaksi! Kiitos Marisa, joka pidit teepistettä. Cloetalle kiitokset ihanista suklaapalasista, jotka myös loppuvat illan aikana viimeistä palaa myöden.

 Lipunmyynnissä avusti taas useampi avulias käsi, kiitoksia avusta. Nina Riski & Miika Soukkala ikuistivat jälleen illan vieraiden asut kuvauspisteellämme. Suurena apuna illan toimivuuden kannalta toimivat Violet & Lumira, jotka pyörivät illassa rokokoohenkisinä piraatteina ja sekoilupööpöilyä löydätte myös Periscopelähetyksistä Twitter -tilimme takaa.

 Kiitos Fanny von Dunkel graafisesta silmäkarkista, kahvila Enkelin Kisällille kiitos että saimme olla teillä kuvaamassa promokuvamme. Jere Satamo, Lisa McWhirter & Lauri Majamaa sekä Sanna, kiitos, että mahdollistatte illan kuvamateriaalin.

 Kiitos hullukreisi Titta burleskikirppiksellä ja erityiskiitos kaikille teille yleisössä, jotka sieltä jotain ihanaa itsellenne löysitte. Toivottavasti kirppikselle on tarvetta jatkossakin (; Kiitos Eeva Snygg, hattuspesialistimodistineitokaisemme, joka piti yläaulassa hiuskukkapajaa. Kiitos Miss Nobody, Miss Incognito että iltaa pidettiin kasassa vaikka musiikki loppuisi koska joku verhoissa astui äänijohtojen katkaisijan päälle. Kiitos tekniikan miehet, erityisesti Antti, joka tämän tyyppisiä tilanteita korjaa viipymättä.

 Kiitos Bitch Cabaret pick-up -taiteilusta, teillä on oikea asenne hommaan. Kiitos Kåren, paikka joka on itselleni enemmän kuin vain Erik Bryggmanin rakentama talo Turussa, henkilökuntanne <3 Kiitos Mika, paras narikkamies meidän tapahtumiimme.

 Kiitos esiintyjät: Bollybum Beavers, Dotty Delirium, A Nice Cup of Tease, Heidi, Lolly Scarlet, Miss Tsokolate, Lucy & Vivian, Ginger Ale & Fae Nyx - sekä tietysti Miss Chrissy Kiss, kiitos että jaksoit tulla Turkuun asti! :*

Kiitos ihana Riikka & Butik Lilian joka jaksaa myydä ahkerasti lippuja iltamme asiakkaille. Thanks myös TuAMK:n radio Tutkalle, joka teki Winkheartista pienen radiohaastiksen. Kiitos yleisö, joka jaksaa uskoa konseptiin. Mielestämme tämänkaltaisia tapahtumia tarvitaan tässä maailmassa ja erityisesti Turussa (;

Vaikka useimmat mieltävät, että Hylätty Huvipuisto on Lady Winkheartin oma tapahtuma, se ei sitä ole. Olen ehkä useammin esillä ja vahvemmin esillä ja siellä ja täällä, mitä Daisy. Muistetaan kuitenkin, että yhdessä tätä teemme, yhdessä artistit valitsemme ja illan kokonaisuuden mietimme. Yhdessä pohdimme, ostetammeko kirpparilta posliinisen pikkuleipätelineen kuviin vai emme tai sopiiko kuvausnurkkaan tämä tuoli vai tämä kangas. Yhdessä stressamme sujuuko ilta ja myydäänkö lippuja tarpeeksi. Yhdessä, ei yksin. Samalla tavalla, kuin bändit aina arvostavat fanejaan, me arvostamme yleisöämme. Jos sitä ei olisi, ei tätä tapahtumaakaan olisi. Olisi typerää, liian kallista ja tylsää istua kaksin Kårenin salissa kaiken kivan keskellä.

         Kiitos Miss Charming Daisy. Ihan kaikesta. <3

Lokakuun lopussa todennäköisesti palaamme asiaan, samalla ideologialla. Tapahtumaa tehdään vapaaehtoisvoimin ja sen tekeminen vie suuren määrän energiaa. Se on syy, miksei näitä juhlia ole useammin. Jos tämä olisi työ, toki haluaisimme kestittää teitä moonta kertaa vuodessa. Ennen halloweenia tulkaa vaikka Kårenin Kirppiksille 24.4 & 7.5 ja ehdottomasti kesällä elokuussa on taas luvassa Hylätyn Huvipuiston Mansikoita & muita ihanuuksia -piknik!

Palautetta voi antaa, jos oli tosi kivaa tai tosi mälsää.

Puspus, kohti kesää!
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

//Lady Winkheart & Miss Charming Daisy

Ja muutama maistiainen illan kuvasaldoista: 

Miss Chrissy Kiss <3 Kuva: Lauri Majamaa

A Nice cup of Tease. Kuva: Lisa McWhirter

Fae Nyx. Kuva: Lisa McWhirter
Poppoota. Miss Charming Daisy valitettavasti lattialla istumassa aivan Winkheartin takana.. Kuva: Lauri Majamaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti