keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Hylätyn Huvipuiston Hautajaiset

Lady Winkheart & Miss Charming Daisy = Hylätty Huvipuisto Kuva. Teemu Nurminen 



Viimeinen Sammutti Valot klo 04:20 06.04.2019 kunnian ollessa Lady Winkheartilla. On aika haudata tapahtumamme.

Vaikka Hylätty Huvipuisto- Varsinais-Suomen suurin burleski-iltama - hautautuikin tuon illan myötä viherkasvillisuuden peittoon, ei burleski silti tule katoamaan.

Kutsumme vielä täten kaikki Hylättyä Huvipuistoa arvostaneet tapahtuman hautajaisseremoniaan Studio Winkheartille maanantaina 15.04.2019 klo 19. Arvokas pukeutuminen. Avec, jos toinenkin.

Hylätty Huvipuisto tarjoilee iltamassa kakkua sekä mahdollisia oheisnaposteltavia että kuplivaa. Omat ruoat sekä juomat sallittuja.


Siunauksen suorittaa Lady Winkheart & kukkakimput hautaan heittää Miss Charming Daisy. Suruvalitteluksi vastaanotetaan poneja, risteilylahjakortteja, kylpyammeita, kirpputorishekkejä, shampanjakylpyjä, sirkuseläimiä, kylpypommeja ja russellbrunereita muutamia mainitaksemme. Suruvalitteluja sekä muistoja että palautetta tapahtumasta vastaanotetaan mieluusti myös paperilla että sähköisesti: hylattyhuvipuisto@gmail.com

Varaathan mukaasi käteistä, jos haluat lunastaa itsellesi vielä Hylätyn Huvipuiston kangaskassin, kangasmerkkejä tai printtivalokuvan tuottajattarista.


Olette täten kutsutut,

//Lady Winkheart & Miss Charming Daisy


Ps. Helpottava tulo-ohje Studiolle, jos siellä et ole vielä käynyt:

Studio sijaitsee osoitteessa Kauppiaskatu 16 D, Turku, sisäpihalla. Käännyt Kauppiaskadulta sisäpihalle Turun keskustasta tultaessa ennen iltapäiväkerhon taloa, ei-kaupungilta tultaessa iltapäiväkerhon jälkeen. Sisäpihan keskellä on keltainen vanha jugendtalo. Seuraa sen seinänviertä puutalon puolelta ja valitse kauimmaisin lasituksilla varustettu vihreä ovi ja olet perillä. Oven edustalla on Herbert -kilpikonna. Kauppiaskadulla on keskustaa katsottaessa oikealla puolella mäessä kahden tunnin kiekkopaikkoja, kuuden jälkeen arkena, kolmen jälkeen lauantaisin ja sunnuntaisin pysäköinti on Turussa kokonaan ilmaista. Muistutuksena vielä, että Kauppiaskatu on studion kohdalta yksisuuntainen.

HYLÄTTY HUVIPUISTO

WWW.HYLATTYHUVIPUISTO.COM
WWW.LADYWINKHEART.COM