keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Hylätty Huvipuisto Työpajat

Viimeisenkin Hylätyn Huvipuiston jälkimainingeissa luvassa on työpajoja iltaman huikeilta pääesiintyjiltä, tarjolla tulee olemaan myös oppia muualta kuin Suomesta 💓 Suora tekstikopiointi facebookin eventistä tuottaa alla olevan aivan kamalasti jäsennellyn tekstin, joten koitetaanhan pärjätä sen kanssa.


TYÖPAJAT TULEVAT MYYNTIIN TORSTAINA 20.02.2019 klo 9:00 Holvin nettikauppaamme, tänne. Kaikki työpajojen paikat tulevat olemaan nettimyynnissä, niitä et voi ostaa sähköpostitse.RUSSELL BRUNER (US / AT)


Lauantaina klo 12 - 13:30 @ Moon Dance Studio

CLASSIC JAZZ DANCE

35€ / hlö

This class will focus on dance movement that goes with Rag, Jazz and Swing Music. This will be fun for anyone interested in dance styles like Charleston, Black Bottom, Legomania, Cake Walk and Eccentric Dance. We will explore the dancing from it's origin and look at ways to personalize and improvise with the style today. No experience required. All levels are welcome to attend. It is recommended that you wear comfy dance shoes with suede or leather soles during the class.SUGAR KANE ( FIN / UK)


Lauantaina klo 14 - 16 @ Moon Dance Studio

HÖYHENBOAN KÄYTTÖÄ

35€ / hlö

Boatyöpaja Sugarin suloisessa ohjauksessa ♥

Burleskityöpajassani opit kuinka leikitellään puuhkan kanssa.
Puuhka apunasi opit kauniin burleskikoreografian, jossa ei ole alastomuutta. Mukaasi saat opitun koregrafian lisäksi iloisen mielen ja hersyvän hymyn.
Mitä tarvitset mukaasi?: Vesipullon ja iloisen mielen

Vaatetus: Aivan tavalliset jumppavaatteet käyvät mutta voit myös pukeutua rohkeasti, jotta pääset paremmin mukaan burleskin tunnelmaan. Tälloin voit laittaa päällesi vaikkapa vintagetyylisen upean luomuksen tai kauniin kellohameen. Tärkeintä on, että valitsemassasi asussa sinun on helppoa ja mukavaa liikkua.

Jalkineet: Ota mukaasi tukevat korkokengät. Nämä eivät kuitenkaan ole pakolliset vaan voit laittaa jalkaasi sellaiset kengät/tossut, joissa sinun on mukava olla. Voit myös olla paljain jaloin.


LADY WINKHEART


Sunnuntaina klo 14 - 16 @ Studio Winkheart

FEATHER'S 'N' FANS

35€ / hlö

Suurten höyhenviuhkojen työpaja ♥
Nyt pääset kokeilemaan isojen hyöhenviuhkojen käyttöä!

Ainoana opetuksena Turussa (todennäköisesti myös Varsinais-Suomessa) isojen höyhenviuhkojen työpaja! Jo Sally Rand käytti niitä - suuria ja näyttäviä höyhenviuhkoja, joita pidetään isona osana klassista burleskia. Käymme hitusen läpi viuhkojen anatomiaa, inan historiaa ja suurimmaksi osaksi keskitymme viuhkojen kanssa leikkimiseen ja itse viuhkaharjoitteisiin.

Varoituksen sanana: Useampi työpajassa ollut on rakastunut höyheniin parantumattomasti.

Työpajaan otetaan hyvin rajoitettu määrä osallistujia tilan suuruuden sekä viuhkojen määrän vuoksi.
Ilmoittautuminen EI OLE vielä mihinkään työpajoista auki.//Lady Winkheart & Miss Charming Daisy

Hylätty Huvipuisto
Russell Bruner <3