lauantai 22. syyskuuta 2018

Kurpitsajuhlien juliste on täällä!

Hylätyn Huvipuiston viimeisten Kurpitsajuhlien juliste on nyt täällä Graafisuus Fanny von Dunkel, kuva Teemu Nurmisen & kuvauskonsepti, mallit, meikit, asut Lady Winkheart & Miss Charming Daisy, ruumisarkku Lady Winkheartin varannoista.

Kaikki esiintyjät ovat nyt esillä. Pick-up actionista vastaa Death Takes No Brides, juontamassa vanha tuttu Miss Nobody avustajanaan Miss Incognito.

Muistakaahan, että tapahtuma EI OLE KÅRENILLA vaan Saaristobaarissa, samassa tilassa missä Lady WInkheartin jo päättynyt Curvy Mermaid -klubisarja järjestettiin.

OVET AUKEAVAT JO klo 19 ja showtime on klo 20. Varauduttehan narikkamaksuun. Paikalla myös perinteinen laaja ja mielenkiintoinen burleskikirppiksemme, jossa kelpaa maksuvälineenä vain käteinen.

Tapahtumassa ei tule olemaan kuvausseinää, mutta tottakai jokainen joka haluaa pukeutua halloweenin kunniaksi, saa sen tehdä. Suosittelemme kuitenkin, että et laita ihaninta historiallista supersuurta vannehamettasi, sillä tila on pieni ja siellä tulee olemaan tiivis tunnelma.

Jos haluat saada istumapaikan, saavuthan tilaan ajoissa. Esitykset tulevat loppumaan viimeistään klo 00, jonka jälkeen tilaan saa jäädä ja kuuluukin jäädä viettämään loppuiltaansa hyvien tyyppien ja virkistävien drinkkien äärellä.

LIPPUJA on rajoitettu määrä, joten hankithan omasi ennakkoon. Lippuja ei ole myynnissä yhtä suurta määrää, mitä Kårenille, joten todennäköisesti ovelta et tule enää saamaan lippua.
LIPPUJA TÄSTÄ. 

//Lady Winkheart & Miss Charming Daisy 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti