maanantai 14. elokuuta 2017

Mansikoita ja Muita Ihanuuksia

Hylätyn Huvipuiston perinteinen burleskipiknik - Mansikoita ja muita ihanuuksia - ilmestyy taas näkösälle Tuomiokirkon edustalle jokirantaan Pride- viikon keskiviikkona 23.08.2017 klo 18.
Kolmas kerta! Edellisinä piknikpäivinä sää on suosinut meitä ja vaadimme samaa myös tältä kesältä.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan piknikille. Piknik on oiva tilaisuus Sinulle, jota burleski kiinnostaa, muttet vielä ihan tarkkaan tiedä mitä se on tai et ole vielä koskaan sitä nähnyt, päästä tutustumaan taidemuodon syövereihin Turussa. Piknik ei sisällä esiintymistä tai esityksiä, mutta hyvää yhdessäoloa, piknikevästelyä (jokainen tuo omansa) sekä burleskiin ja kaikkeen muuhunkin liittyvää keskustelua on luvassa. Jos haluat ostaa piknikillä kangasmerkkejämme tai huippu-upeita kangaskassejamme (merkit 4e / kpl, [teksti hohtaa pimeässä!] ja kassit 12e /kpl), toivoisimme tästä etukäteisilmoitusta osoitteeseen hylattyhuvipuisto@gmail.com, jotta osaamme varata myyntiartikkeleita oikean määrän mukaan.

Piknik ei vaadi ennakkoilmoittautumista eikä se ole osallistumismaksullinen tapahtuma. Ilmestyt vain paikalle, se riittää (:  Facebooktapahtuma piknikistä täällä.

Ps.Tulevia burleski-iltoja Turussa: 

Curvy Mermaid // Paluu neitsytsaarille @ Saaristobaari pe 06.10.2017
Hylätty Huvipuisto Kurpitsajuhlat pe 27.10.2017
Curvy Mermaid // Purjehdus Joulusaarille @ Saaristobaari la 09.12.2017


//Lady Winkheart & Miss Charming Daisy


Kuva: Nina Riski, Graafisuus: Fanny von Dunkel