keskiviikko 31. elokuuta 2016

Turku Pride & poistotekstiililippumme!

Viime vuonna Turku Priden Hylätyn Huvipuiston osaston tunnisteet eli liput ja sen sellaiset jäivät tulostettuihin suht pieniin logoihin, sillä lipun teolle ei jotenkin ollut aikaa. Tänä vuonna asia oli eh dot to mas ti korjattava.

 Turku Pride viikolla kokoustimme Miss Charming Daisyn kanssa.. tai se oli ajatuksena, mutta kaikki aika meni joko Daisyn esityksen harjoitteluun Turku Priden After Partya varten & sekä HH:n lippuun jonka päätimme toteuttaa. Ensimmäisen 'kokouspäivän' päivämäärä osui osuvasti samaan päivään Poistotekstiilipäivän kanssa Kanslerintien Tex-Vexillä ja päätimme että lähtisimme etsimään sieltä materiaalia Hylätyn Huvipuiston Pride -lippuun.

 Kannatti. Lady Winkheart on käynyt kerran Turussa ja kerran Liedossa järjestetyissä poistotekstiilipäivissä, joten tiesi täysin mikä oli homman nimi (eli siis roudaat kotiin joka kerta 11kg kankaita ja mietit mihin ihmeeseen tunget ne ja tarvitsetko niitä oikeasti..). Kasoja penkoessa ei tällä kertaa kertynty mukaan onneksi ihan mitään äärettömiä määriä materiaaleja ideologialla koskatästänytvoitehdäjotain vaan keskityttiin ihan olennaiseen. Löydettiin kaikki muut värit sateenkaarilippuun paitsi violetti, jonka ostimme Tex-Vexin puolelta 0,30€:n hintaan. Aikamoisen makeeta!

 Lippua kasattiin ja ommeltiin kasaan raivolla ja rakkaudella. Aluksi suunnitelma oli toki tehdä siistiä jälkeä ja silleen, mutta loppupeleissä tärkeintä oli että lippu saadaan kasaan. Winkheart silitti ja leikkeli, Daisy ompeli. Ompeli. Ja. O m p e l i. Liimakangas tekstiin ostettiin ihan valitettavasti kangaskaupasta, kepit olivat Winkheartin löydö roskalavalta (se oli alunperin yksi iso keppi, mutta Daisy osaa sahata, real Woman!) ja tupsut olivat Winkheartin kirppislöytövarastoista.

Kokonaisuutena lippuun meni:
- Kankaat 0,30€
- Liimakangas 14€
-Kepit 0€
- Tupsut 0€ (maksaneet joskus varmaan 2€ yhteensä)
- Aikaa ainakin kahdeksan tuntia, valehtelematta, yksityiskohtien leikkeleminen vei aikaa..

Pääasia on, että lippu tehtiin, saatiin valmiiksi ja sitä kannettiin ylpeydellä kulkueessa järkyttävästä tuulesta huolimatta. Ja lippu pysyi kasassa.

 Jee! Ensi vuonna uudestaan. Tosin, meidät tuntien ensi vuodeksi on tietysti pakko kehittää vielä jotain vielä upeampaa kannettavaa... Priden afterpartykeikka sujui hyvin, siitä ei valitettavasti meillä ainakaan toistaiseksi ole kuvamateriaalia (:


//Lady Winkheart & Miss Charming DaisyTerveisiä kangaskasasta

Meidän värisuoramme.

Sommitteluajatus. Alkuperäinen ajatus oli aivan erilainen, ennen edes värien
miettimistä mukaan, mutta tällä mentiin.


Ompelua.

Se mitä saatiin aikaan...
...se miltä aikaansaannos näytti livenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti