torstai 25. elokuuta 2016

Mansikat ja ihanuudet...

...on nyt syöty. Tai oikeammin

           kermarahkamustikkavadelmavalkosuklaabanaanikuningatarhillokakku


 on loppu. Ja yllätyskupliva on loppu. Piknik on ohi. Ilta oli kaunis ja lämmin yötunneille asti. Kiitos osallistuneille, ihanaa että paikalle tuli myös täysin uusia kasvoja niin monta! Piknik vietetään varmastikin taas vuoden päästä, samaan aikaan.


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Ihanuuksien keskellä on myös möhköyksiä. Kuten eilen kuulitte, Kurpitsajuhlat ei toteudu valitettavasti tänä halloweenina. Sen sijaan tämä on täydellinen hetki Lady Wikheartin omille sivuraiteille burleskin suhteen joten ihka ensimmäinen matka Curvy Mermaidilla suuntautuukin perjantaina 28.10 Kuolleiden saarille! Paikkana on Skärgårdsbaren / Saaristobaari. Ja Curvy Mermaid on Lady Winkheartin laiva. Luvassa on siis pienempi burleski-ilta burleskilla ja pienellä burleskikirppiksellä. Me tiedetään, että Turku tarvitsee burleskia halloweeniin. Lisäinfot ilmestyvät ainakin tänne, klikklik.

 Hylätty Huvipuisto palaa taas kuvioihin luonnollisesti ensi keväänä perjantaina 07.04.2017! Koska Suomi, suomalaisuus ja Suomen itsenäisyys on juhlimisen arvoinen asia, ilta vietetään teemalla Suo, kuokka & Tissit. Facebook -event, josta tarkkailla tilannetta, kliks.

Turku Pride juhlitaan lauantaina ja luvassa onkin A) Hylätyn Huvipuiston oma pieni miniblokki kulkueeseen, nähdään KORJAUS 13:00! Pinellan edessä, kaikki halukkaat mukaan! & B) Burleskia luvassa Priden After Partyillä, kun Miss Charming Daisyn sisäkkö siivoaa.. no tule katsomaan kenet ja miten. Tai siis mitä ja miksi. Jatkoille on ilmainen pääsy ja ne pidetään Baari -baarissa. Tässä lisäinfot, klikkaahan. 


Inforikkain terveisin,

pallovalojen erikoisrakastajaekspertti Miss Charming Daisy  sekä
Lady Winkheart, jonka oma burleskistudio aukeaa piakkoin! :*
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti