maanantai 25. heinäkuuta 2016

Pian Hylätty Huvipuisto pikniköi!

Kuukauden päästä - no okei, se oli jo eilen se päivä mutta lomalla kun itse kukin on aina välillä niin hehkutuspäivitys tulee näin päivän myöhässä. Kuitenkin, keskiviikkona 24.8 klo 17, Turku Pride -viikon keskiviikkona, burleskinnälkäiset, taidemuodosta kiinnostuneet ovat tervetulleita Tuomiokirkon edustalle, jokirantaan piknikille!

 Tuo itsesi, tuo kaverisi. Tule arkiasussa tai tule kostyymissa, ihan miten itse tahdot. Jotain sosiaaliruokaa saattaa paikalla olla, mutta ideana on tulla viihtymään, tuoda omat eväät ja juomat ja nautiskella kesästä. Kysymyksiä Hylättyyn Huvipuistoon liittyen saa esittää, yleistä keskustelua on ainakin luvassa ja jos haluaa jotain oheisohjelmaa meille järjestää, niin se sopii, heitä siitä kuitenkin etukäteen sähköpostia hylattyhuvipuisto@gmail.com.

 Piknikillä ei siis ole esityksiä luvassa, vaan kesähengailua Turun kesässä. Jos epäilet vielä että mitähäh Mansikoita ja muita ihanuuksia silleen oikeasti on, niin täältä voit lukea viime vuoden katsauksen. Piknikillä kerrotaan myös Kurpitsajuhlista suurehko infoasia. Meidän puolestamme te kaikki lähemmäs 200 facebookissa kiinnostusta osoittaneeet tyypit olette varsin tervetulleita mestoille. Jokirantaan kyllä mahtuu :3 Omat viltit mukaan!

Face-eventti oli täällä. Lisäksi viime vuoden tapaan Prideilemme yhdessä lauantaina 27.8, joten kulkueeseen voi mukaamme liittyä. Kokoonnutaan Vanhalle Suurtorille paikkaan X klo 13 silloin. Priden lähtöpaikka tarkennetaan viimeistään burleskipiknikin jälkeen.

 Nähkäämme!

//Lady Wink-Holiday-Heart & Miss Medieval-Me-Charming Daisy

Ps. Luvassa Turku Priden virallisilla jatkoilla myös mahdollisesti Hylättyyn Huvipuistoon liittyviä riisumisaktiviteetteja, tirskh... 

Lady Winkheart & Miss Charming Daisy - Ihanuuksia ja pehvanuuksia, ha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti