keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Muista hankkia tikettisi!

Muistattehan että lippujen postitusmahdollisuus päättyy viikonlopun aikana, joten jos haluat liput kotiovellesi kirjeessä (sopii myös Turun laitamilla asuville) laita viestiä osoitteeseen hylattyhuvipuisto@gmail.com vimeistään sunnnuntaina.

Jos maksu ei ehdi näkyä ajoissa, eivät liputkaan välttämättä ehdi perille ennen perjantaita.

Butik Lilian palvelee lipunostoasioissa tämän ja ensi viikon ke-pe 12-18 sekä tulevan lauantain 2.4 klo 11-15. Käteistä mukaan, liput 20€/kpl! (: Ovikiintiö (liput 25€/kpl) on ovella Kårenilla vielä erikseen. 
  
Miss Chrissy Kissin Costume workshopiin lauantaille 9.4 klo 13:30-15:30 on vielä paikkoja, joten muistathan ilmoittaa itsesi sinnekin, jos paja kiinnostaa. Työpajan facebooktapahtuma löytyy täältä, hinta 28€/henkilö ja pajan kesto on kaksi tuntia, jos on paljon kysymyksiä niin pajaa jatketaan vielä hetki sen mukaan.

Illassa tulee jälleen palvelemaan perinteinen burleskikirpputori isolla valikoimallaan, ainakin Ginger Ale lupasi tuoda mukanaan korsetteja ja muiltakin aarteita on luvassa. Kuvauspiste alakerrassa palvelee myös sekä Teekutsuilta löytyy myös teepiste! Cloettan suklaata myös tarjolla (;

 Muistathan tuoda oman teekuppisi, niin pääset osallistumaan yllätyspalkinnon arvontaan. 


Ja sitten itse esiintyjiin. Ensimmäisena herkkumaistiaisena esiteltäköön Ginger Ale, Seinäjoen kaunistus joka on niittänyt mainetta jo Lontoossa asti.

Lippuja hankkimaan <3
 
 
Kuva: Juha Åman

//Lady Winkheart & Miss Charming Daisy
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti