torstai 4. helmikuuta 2016

Vielä ehdit hakea Teekutsuille!

Eilen käytiin vähän esifiilistelemässä Teekutsujen meininkiä, jotta saadaan asianmukaiset promokuvat kevään tapahtumalle ja materiaaleihin muitakin kuin vain teekuppeja. Ideointi, asut, rekvisiitat mallien päästä ja kaapista.
Kuvajaana toimi jälleen mahtisparas Jere Satamo ja paikaksi valikoimme Enkelin Kisälli -kahvilan Luostarinmäen käsityläismuseon kupeessa. Suosittelemme käymään kahvilassa, vanhanajan fiiliksestä diggaileville ihan must mesta!
Ohessa fiilistelykuva eiliseltä, pakotin jälleen kuvaajan ottamaan myös puhelinkuvan. 8D Hakuaikaa on vielä jäljellä kymmenen päivää, joten NYT niitä hakemuksia tulemaan!
//Lady Winkheart joka ottaa sunnuntain Kårenin Kirppikselle mukaan ne kaksi viimeistän Hylätyn Huvipuiston -kangaskassia myyntiin mitä ekasta erästä on jäljellä. Uusia saatetaan tilata jossain vaiheessa
Ps. Kårenilla kun tässä elämässäni paljon pyörin, niin seinäfreskossa on kolme nänniä ja / tai tissiä nähtävillä. Selkeästi aikojen alussa jo maalattu enne siitä, että Kåren vaatii burleskia ohjelmistoonsa (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti