sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kiitos!

Arkun kansi on laskeutunut takaisin paikoilleen ja Hylätyn Huvipuiston ruosteiset portit on taas suljettu, kunnes perjantai 08.04.2016 koittaa.


Voodoo-Daisy & Kurpitsa-Winkheart Kuva: Jere Satamo

Toivottavasti viihdyit illassamme ja teit löytöjä mehevävalikoimaiselta burleskikirpputorilta (kiitos myyjät Hanna & Madame Blaablaa ja kaikki artistit jotka toitte myytävää), vierailit valokuvauspisteella (kiitos kuvaajat Nina Riski & Miika Soukkala) ja nautit esityksistä. Kiitos kaikki artistit: Elisa Day, Hosannah, Honey B'zarre, Edgar Allan, Poppy Red, Ramona Reinvall, Blue 'n Bizarre, Bambi von Deerheart, Dotty Delirium, Kaisa Cupcake, Shelly Shellshock, arkunkantajat sekä Irma Sandrén, joka vastasi arkunkannon kuolonrytmeistä.

Kiitos settejä kasassa pitäneille järkyttävän ihanille klovneille: Miss Nobodylle sekä Miss Ingocnitolle. Kiitos esitysten sujuvuudesta ja lavan tyhjennyksestä hoitaneille (sekä lopun superglitterpommista vastanneille) Sally Slanderille & Lumiralle. Kiitos lipunmyynnissä avustaneille, jokaiselle teistä.
Kiitos Kåren, Åbo Akademis StudentkåHymiö heart, Åbo Svenska Teater, Teknoaitta, Fanny von Dunkel upeasta graafisesta ilmeestä, Jere Satamo illan taltioimisesta ja siitä että jaksoi toteuttaa kanssamme 'hurjan' kurpitsajuhlaidean.

Kiitokset Butik Lilianile sekä Riikalle lippujen myynnissä, hän ei valitettavasti päässyt kurpitsajuhliin myymään, mutta toimii lippujenmyyntipisteenämme jatkossakin.

Kiitos yhteistyökumppanillemme DreamWearClub ry. Kiitos oheisohjelmaa eli vartalomaalausta hallinneille Maijastiina Männylle, Fanni Örlingille sekä Katja Heinolle, jotka maalasivat Sea Breezen & ToyToyn.

Erityiskiitos sille toiselle tätä kokonaisuutta koossa pitävälle voimanaiselle: Miss Charming Daisylle Hymiö heart Hylätty Huvipuisto elää niin kauan, kuin me haluamme / kykenemme sitä elossa pitämään.

Tulevaisuudessa näyttää siltä, että tarvitsemme entistä enemmän hyviä vapaaehtoisia tekemään yhteistä tapahtumaa, jolle on tarvetta tässä kaupungissa ja erityisesti maailmassa.

Kiitos yleisö! Jaksattehan tulla katsomaan viihdettä jälleen 08.04.2016 Kårenille? Kevään fbtapahtuma täällä, klikklik. 


-Lady Winkheart & Miss Charming Daisy Ps. Palautetta voi antaa, täällä tai sähköpostilla hylattyhuvipuisto@gmail.com jos joku tuntuu menneen toosi hyvin tai nihkeästi. (;

1 kommentti:

  1. Longer amortization periods have lower monthly obligations because you spread the identical debt on the longer stretch of time. mortgage payment calculator However, there are outliers on the high and low end in the range. mortgage payment calculator

    VastaaPoista