lauantai 28. marraskuuta 2015

Kårenin Kirppis - Uusi kirpputoritapahtuma Turkuun!

Uutisia ensi vuodesta! Seuraa siis osin kaupallinen tiedote:

Kuten saatatte tietää, Lady Winkheart on kokenut kirpputorien kävijä ja hänen ideastaan burleskikirpputori tapahtumissamme on alkanutkin. Ylimääräiset tavarat tulee tuoda juuri sen yleisön luo, jota ne saattaisivat eniten kiinnostaa. Toki Miss Charming Daisy on myös kirpputori-ihminen ja itseasiassa ensimmäisen kerran koskaan Winkkis ja Daisynen ovat tavanneet Portsan pihakirpputorilla vuonna 200X kun Winkheart osti suhteellisen paljon kivoja vaatteita tuolta vielä tuntemattomalta mukavalta rastatukkaiselta naiselta. Naisten tiet kohtasivat uudelleen lokakuussa 2010, New Comer's Nightissa ja Daisy olikin miettinyt seuraavan vuoden kirpputorilla tuleekohan 'se kiva tyttö taas' ostoksille ja ostaa yhtä paljon.

Lady Winkheart on jo muutaman vuoden ajan pohtinut, miksei Turussa ole kivaa ja kunnollista kirpputoritapahtumaa. Omat ajatukset muuttuivat viimeisten viikkojen aikana teoiksi.

Kuva jälleen, ihan järjettömän hyvä & ihana Jere Satamo Photography

Uusi tapahtuma kulkee yksinkertaisesti nimellä Kårenin Kirppis, koska Kåren ei Winkheartista lähde kulumallakaan, tai toisinpäin. Miksi kirpputoritapahtuma tarvitaan? Siksi, että ihmisten kaapit pursuavat ylimääräisyyksiä ja pikkurahalle on aina tarvetta. Myöskään tarve ostaa uutta on kovin vaikea taltutettava - miksei niitä itselleen uusia asioita voisi myös ostaa käytettynä?

Ensimmäinen tapahtuma on lauantaina 09.01.2016.
Tapahtumasta pyritään tekemään jatkuva. 

Nettisivua työstän vielä toistaiseksi, facebooksivun ja tapahtuman löydät täältä, kliketi klik.

Pyydämme huomioimaan, että Kårenin Kirppis on täysin Lady Winkheartin oma tuotanto ja erillään Hylätystä Huvipuistosta. Huvipuistoa tehdään edelleen Miss Charming Daisyn & työryhmän kera ja seuraavan kerran Huvipuisto avaa ovensa perjantaina 08.04.2016.

Tervetuloa ostamaan tai myymään!
Tapahtuman nettisivu täällä.

Kirpputoriterveisin 


-Lady Winkheart alias Edvina Walstén
Tapahtuman tuottajatar


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti